Interaktivní tabule

27.02.2013

Vlastnictví interaktivní tabule  je v dnešní době pro většinu škol synonymem pro zachování jisté konkurenceschopnosti. Bohužel jen pouhé vlastnictví této technologie nezaručuje, že tento moderní výukový nástroj je odpovídajícím způsobem také používán ve výuce. Celá řada výrobců sází na propracovaný software s nepřeberným množstvím nástrojů a funkcí, většinou na úkor jednoduchosti a přehlednosti. Americká firma Luidia se se systémem eBeam vydala naprosto opačným směrem a zaměřila se na funkční, jednoduché, uživatelsky přehledné prostředí, se kterým slaví jeden úspěch za druhým. A jsou to zejména učitelé, kteří tento směr oceňují, neboť s eBeamem se mohou směle a beze strachu z komplikovaných aplikací vydat přímou cestou ke svým žákům, studentům, posluchačům.

Co je to eBeam a jak pracuje?

eBeam je interaktivní systém, pomocí kterého vytvoříte interaktivní tabuli z lib ovolné tabule nebo jiné plochy a to pouhým upevněním interaktivního přijímače na její plochu. K ovládání pak slouží třítlačítkové pero se kterým pracujete naprosto stejně jako s myší. Tak jako všechny interaktivní tabule i zde je nutný projektor a počítač, ale tou hlavní výhodou eBeamu je jeho univerzálnost a možnost vytvoření interaktivní plochy tam kde právě potřebujete a ve velikosti jakou máte k dispozici. SW je součástí dodávky. eBeam©edge lze zakoupit v setu s bezdrátovým tabletem za zvýhodněnou cenu. Tablet je možné použít jako zcela samostatný interaktivní systém (jen s projektorem) nebo v kombinaci s eBeam©edge . eBeam lze použít na libovolné tabuli!!!

- eBeam©edge je nově vybaven perem o velikosti běžného fixu
- malý interaktivní systém, který si můžete vzít všude s sebou
- zvládá interaktivní plochu až 2,75×1,5m (úhlopříčka 3,1m / 123“

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace