Založení vaší nové s.r.o. na adrese v Praze

07.02.2014

Zvažujete, že si založíte společnost s ručením omezeným? Velmi dobře víte, že firma s.r.o. bude na vaše obchodní partnery a zákazníky působit daleko lépe, než klasický živnostenský list. Možná máte obavy jaká úskalí vás čekají při zakládání firmy a s jakými všemi procesy se budete muset potýkat. Založení s.r.o. lze však poměrně úspěšně zjednodušit. Ptáte se jak? Zvolte si k realizaci tohoto úkonu adekvátního odborníka, který vše vyřídí za vás. Tím může být zajisté společnost Profi-kancelář s.r.o., která patří mezi subjekty s velice dlouhou a kvalitní historií a navíc nabízí další služby jako je poskytnutí sídla společnosti nebo pronájem virtuální kanceláře v Praze.

S čím vším vám Profi-kancelář s.r.o. pomůže

Pod vedením zkušených pracovníků této společnosti dojde k realizaci všech potřebných úkonů v průběhu deseti dnů, kdy vám budou následně předány důležité listiny týkající se založení s.r.o. V další řadě půjde o značnou úsporu vlastního drahocenného času. Profesionální servis a individuální přístup pouze zaštítí fakt, že vše proběhne hladce a bez jakýchkoliv nesnází.

Po udělení plné moci společnosti Profi-kancelář s.r.o. budou zajišťovány dokumenty a prováděny činnosti, které se týkají:

  • Notářského zápisu
  • Živnostenského oprávnění
  • Zapsání do obchodního rejstříku
  • Přihlášení na potřebných úřadech

Nově založenou s.r.o. umístěte do Prahy

Vaši nově založenou s.r.o. můžete umístit do virtuální kanceláře přímo v centru Prahy, např. na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo Praze 9. Svou firmu můžete řídit odkudkoliv, třeba z chaloupky na Moravě a sídlo firmy máte přitom v Praze!

Bližší informace o založení s.r.o. do virtuální kanceláře získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz  nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.

Nejnovější články

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Oslava lásky: Trvalá podstata Dne svatého Valentýna

Každý rok 14. února lidé po celém světě oslavují lásku a náklonnost při Dni svatého Valentýna. Je to den plný romantických gest,...
19.02.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace