Hledáte tip na víkend? Zkuste pivní lázně!

19.07.2013

Pro milovníky prodloužených víkendů máme zajímavý tip na opravdu intenzivní relaxační zážitek - pivní lázně. Víkend v pivních lázních zaručeně potěší i všechny milovníky a milovnice zlatavého moku.

Hop do vany s pivkem v ruce

Pokud hledáte místo, kde načerpat ztracenou energii a odpočinout si, jsou pivní koupele tou pravou volbou. Nechte všechny starosti doma a ponořte se do originální koupele připravené ze speciální směsi chmelových extraktů, bylin a horké vody. Pokud vás přepadne žízeň, žádný problém. U každé kádě je i vlastní pípa, ze které si můžete sami točit pivo, dle vlastní potřeby. Uznejte zemský ráj to napohled.

Do pivních lázní vezměte i svou drahou polovičku

Přemýšlíte nad dárkem pro svou drahou polovičku, vezměte ji s sebou a užijte si víkend v pivních lázních společně. Ženy jistě ocení blahodárné účinky lázní na pokožku a po skončení koupelí na následující lázeňské procedury dle zvoleného balíčku.

Pivni-lazne.eu – nejnovější informace ze světa pivních lázní

Pivní lázně jsou pro náš pivní národ stále populárnějším místem pro trávení volného času a patří mezi nejoblíbenější lázeňské procedury v České republice. Není proto divu, že jejich provozovny rostou jak houby po dešti - jistě znáte lokality jako Chodová Planá, Bahenec, Rožnov a další. Pokud chcete nalézt, zda právě ve Vašem regionu jsou pivní lázně, navštivte internetový portál pivni-lazne.eu najděte si ty své.

Vychutnejte si pivní lázně plnými doušky.

Zdroj: Pivní-lázně.eu

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace