Komfortní ubytování ve Valticích s vinným sklepem

20.08.2013

Láká vás dovolená na Jižní Moravě? Chcete si vychutnat dobré víno ze stylového vinného sklepa? Jednoznačně nejlepší destinací by mohly být Valtice – hlavní město vinařství - s turistickou atraktivitou Lednicko-Valtickým areálem. Máme pro vás tip na komfortní ubytování ve Valticích – penzion Klaret.

Zahrada Pensionu Klaret

Penzion Klaret se nachází v klidné části Valtic. Zejména v letních měsících využijete k odpočinku velkou zahradu s venkovním bazénem a krytou pergolou s krbem. Pokud se budete chtít zchladit na jihomoravský způsob, jistě vám poslouží nově zrekonstruovaný dobový vinný sklep s archivem vyhlášených vín z Valtic a okolí. Také zde můžete ochutnat i zdejší vlastní značku vín Resort Klaret, která nabízí bílé, červené i růžové víno.

Vinný sklep ve Valticích

Penzion poskytuje nadstandardní ubytování v 16-ti moderně vybavených pokojích. Bez problému zde můžete uspořádat svatbu, rodinnou oslavu, firemní večírek či školení, neboť přímo v penzionu se také nachází vybavená školící místnost.

Volný čas ve Valticích lze trávit aktivně – na golfových hřištích, jízdou na kole či tenisem v zámecké zahradě. Anebo procházkou po Lednicko-Valtickém areálu, který je zapsán do seznamu chráněných památek UNESCO. Milovníci wellness si mohou zajet do nedalekých termálních lázní v rakouském Laa/Thaya. Největším relaxem, pro který jsou turistické destinace na Jižní Moravě vyhledávány, je však sklenka kvalitního vína, kterou si můžete všude ve Valticích dopřát. Přijeďte si tedy na Jižní Moravu do penzionu Klaret užít pohodu, klídek a víno!

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace