Zakládání společností

24.09.2013

Chcete se vyhnout papírování, složení základního kapitálu a frontám na úřadech? Nechte si založit společnost od profesionálů. Jak se předem založeným a legálním společnostem říká? Jsou to ready-made firmy.

Zakládání společností trvá v ČR průměrně 18 dní. Není tedy divu, že ČR patří k jedné ze zemí, kde podnikatelé  možnost ready made společností hojně využívají. "Jde o společnost, která je již založená a jen čeká na kupce. Při koupi ready-made tedy ušetříte čas a nemusíte skládat základní kapitál, což jsem u zakládání akciové firmy opravdu ocenila" shrnuje výhody ready made společností paní Erika, která si jednu takovou nechala založit. Kolik stojí založit ready made společnost u v ČR? Za ready made společnost připravenou k okamžitému podnikání zaplatíte u různých poskytovatelů mezi 17 – 30 tisíc korun. Pan Vybíhal z Prahy zaplatil u společnosti Avantia s.r.o. 18.900 Kč bez DPH, což je velmi slušná nabídka. Navíc ocenil, že v ceně nebyly žádné skryté poplatky, některé firmy totiž nabízí cenu již od 15 tisíc, ale s poplatky, se cena vyšplhá přes dvacet dva tisíc a nabídka už se tak stává neatraktivní. Pokud nemáte jednatele, sídlo či potřebuje s čímkoli dalším poradit, neváhejte kontaktovat společnost Avantia: 221 584 111 kde vám rádi poradí tak, aby založení vaší ready made společnosti bylo co nejrychlejší. 

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace