Jak se starat o miminko?

23.03.2014

Rádi bychom Vám v krátkosti představili nový on-line magazín pro nastávající maminky, ale i ty, co už porodily a mají doma malého špunta. Rádi bychom přidávali na nový blog o miminkách, dětech, maminkách, batoletech zajímavé články, které budou stát za to číst. 

Blog je zatím rozdělen na několik málo kategorií - jedná se o cvičení pro maminky, péče o miminka, porod a rodičovství. Postupně budou přibývat samozřejmě i další rubriky a články. Přidáváme minimálně jeden článek za týden. 

Jsme si vědomi toho, že výchova dítěte a péče o malé dítě není vůbec jednoduchou záležitostí a proto bychom rádi touto formou přispěli k osvětě mezi maminkami a tatínky, kteří mají o své potomky zájem a rádi by se vzdělávali i v tom, jak se o ně dobře starat. Budume rádi, když budete ke každému článku diskutovat a bude tak užší vazba mezi našimi autory a vámi jako čtenáři. 

Rádi bychom vybudovali kvalitní a početnou skupinu lidí, která bude náš magazín číst pravidelně a bude je obohacovat o nové poznatky. Takže vše děkujeme za projevený zájem v budoucnosti a vyzkoušejte on-line magazín pro těhotné ženy, kojící ženy a ženy a dívky na mateřské. 

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace