Hubnutí s odbornou pomocí je lepší než diety

10.07.2014

Chcete zhubnout, ale netroufáte si na to, protože již za sebou máte několik neúspěšných pokusů s různými dietami? Nemusíte se bát, protože v současnosti existuje mnoho možností, jak zhubnout bez drastických diet a bez hladovění. 

Aby hubnutí bylo účinné a efektivní, tak musíte především hubnout bez hladu. Pokud tělo hladoví, tak se přepíná do úsporného režimu a naopak si veškeré nadbytky ukládá na horší časy. Správným způsobem je kombinace zdravého racionálního stravování v kombinaci s pohybem.

Správně se stravovat však není jednoduché a mnohdy to vyžaduje změnu jídelníčku od základů. S tímto bodem vám může pomoci výživový poradce. Na stránce www.vyzivove-poradenství.eu vám představujeme síť dietologických center, která v ČR disponuje desítkami poboček

Výživový poradce analyzuje váš zdravotní stav, sestaví jídelníček na míru s ohledem na váš věk a kondici a navíc doporučí lehký pohyb, čímž "spálíte" více energie.

Postupně se naučíte správně stravovat a necítíte se nijak omezeni a kila jdou skutečně dolů. Na uvedeném webu si můžete prohlédnout mnohu příběhů úspěšného hubnutí.

Co je nejdůležitější! Když zhubnete s námi, tak již nepřiberete :-)

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace