Cestujete do USA a vy ještě nemáte povolení?

04.06.2015

Když chcete jet do zahraničí, třeba na Slovensko, Německo, do Francie nebo jiných států Evropské unie, dostanete se tam bez větších komplikací. Stačí vám sednout do auta a vyrazit. Když nemáte auto, tak sednout na autobus nebo vlak.

Jenže do každé krajiny se tak snadno cestovat nedá. To platí i při cestě do USA. Když jedete do Ameriky na méně než 90 dní bez povolení Esta USA, do letadla by vás nepustili. No a bylo by po vaší krásné cestě.

USA má určitá obmezení, co se týče turizmu a každý člověk, který chce tuhle zemi navštívit, potřebuje povolení. Když chcete být v USA déle jako 90 dní, budete potřebovat například turistická víza. No když váš pobyt nepřesáhne 90 dní, stačí vám vyplnit Esta formulář. Hned jako bude vaše žádost schválena, povolení obdržíte elektronicky emailem.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace