Ovocné kytice - hledáte netradiční dárek?

30.06.2015

Ovocné kytice jako netradiční dárky v Ostravě

Ovocné kytice,hit mezi dárky.Hledáte originální dárek pro své blízké?Potěšte své blízké krásným dárkem jakým bezesporu jsou ovocné kytice.

Oblíbený zahraniční trend dorazil i do Ostravy v podobě rodinného podniku Jablenka.Tam vám ručně připraví krásné ovocné kytice,originální dárkové koše nebo luxusní bonboniéry.                          

Základem pro přípravu bonboniéry,ovocné kytice a dárkového koše je čerstvé ovoce a pravá belgická čokoláda.

V Jablence vám připraví lahodné,zdravé a dietní ovocné květiny plné vitamínů. Nejčastěji obsahují ananas,hrozno,jahody,jablíčka,pomeranče,ale i exotické melouny nebo luxusní ovoce známé jako physalis neboli mochyně.

Rádi mlsáte?Chcete dopřát obdarovanému sladkou chvilku? Tak čokoládová kytice je ta pravá květina.V Jablence vám připraví čokoládové kytice,které obsahují kousky šťavnatého ovoce a jemné belgické čokolády.Čokoládové kytice mohou obsahovat čokoládu sladkou bílou,nebo jemnou mléčnou či vyváženou chuť tmavé,ale i jahodovou belgickou čokoládu.

Věděli jste,že ty nejchutnější kytice najdete v srdci Ostravy?Jablenka,dárky a catering z čerstvého ovoce a belgické čokolády.

www.jablenka.cz

www.facebook.com/kyticezovoceostrava

 

 

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace