Cestování s Beta tour

16.12.2015

Většina lidí si při vyřčení slova dovolená představí léto, moře a opalování na prosluněné pláži, nicméně najdou se i tací (a není jich zrovna málo), kteří spíše preferují zimu, sníh, hory a lyžování. V posledních letech však není zima to, co bývala, a to obzvláště na českých horách. Čím dál tím víc zimních nadšenců tak každoročně během sezóny opouští Českou republiku a vyráží na cestu za sněhem a lyžováním do zahraničí. Mezi nejoblíbenější destinace patří v tomto případě zcela jednoznačně sousední Rakousko, dále Francie, Itálie či Švýcarsko.

Beta tour

Cestovní kancelář Beta tour je již 25 let specialistou na tyto lyžařské zájezdy. Rok co rok organizuje cenově dostupné pobyty ve více či méně známých alpských střediscích ve Francii, Rakousku, Itálii a Švýcarsku. Nabízí komfortní zájezdy do míst s překrásnými horskými masivy, upravovanými sjezdovkami a dostatečným počtem vleků, díky nimž Vám na dovolené nehrozí dlouhé čekání ve frontě. Také pro zimní sezónu 2015/2016 připravila cestovní kancelář Beta tour několik speciálních akcí a nabídek. Zejména rodiny s dětmi jistě potěší zvýhodněná nabídka, kdy mohou mít s sebou ve vybraných destinacích ve Francii, Itálii a Rakousku až 2 děti zdarma. Zajímavé slevy jsou rovněž připraveny také v aktuální nabídce tzv. last minute zájezdů.

Lyžování ve Francii

Francouzské Alpy jsou nejžádanější destinací milovníků zimních sportů. Lyžování je tam prý díky skvělým sněhovým podmínkám nejlepší. Najdete tam nejen velké, ale i malé lyžařské areály s upravenými a dostatečně širokými sjezdovkami. Oblíbeným francouzským zimním střediskem je La Norma, ležící v samém srdci Savojských Alp na pomezí Francie a Itálie. Díky své útulnosti a přátelské atmosféře je La Norma vhodná nejen pro strávení rodinné dovolené, ale také pro oslavu konce roku. Vánoční i silvestrovské pobyty jsou pro tuto destinaci příznačné. 

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace