Čo je to elektrocentrála

25.01.2016

Či už vyrábate poľnohospodárske stroje, alebo náhradné diely, prípadne poskytujete IT služby a servery na prenájom, pri výrobe a potrebe nepretržitej prevádzky je nevyhnutné mať zabezpečený stály prísun elektriny. A práve pri výpadkoch elektriny vám vie poslúžiť elektrocentrála.

Predstavte si napríklad, že vyrábate už spomínané náhradné diely. Výpadkom prúdu sa vám výroba zastaví. Vy však strácate náklady ďalej, či už to sú čiastočné náklady z prenájmu, kedy nevyužívate priestor, alebo to sú náklady na zamestnancov, ktorí nemôžu pracovať práve kvôli výpadku, ale vy ich naďalej platíte. Predstavte si zároveň, že by ste mali doručiť objednávku na druhý deň a kvôli výpadku by ste ju nestihli. Poškodilo by sa aj vaše dobré meno a to iba kvôli nezabezpečeniu rizika výpadku prúdu.

Elektrocentrála je zariadenie, ktoré premieňa mechanickú energiu na elektrickú. Inými slovami je to vaša malá elektráreň, ktorá vám vie poskytnúť dostatočnú podporu pri výpadkoch elektriny a tým znížiť aj dopad takéhoto výpadku nielen na vaše financie, ale aj spokojnosť vašich zákazníkov.

 

 

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace