Zakupte selfie tyč s tlačítkem nebo magnetický držák do auta

21.07.2016

Máte rádi moderní technologie a focení? Pak určitě využíváte jedné z výrazných vlastností chytrých telefonů. Je to fotoaparát, s nímž lze pořizovat snímky kdykoliv a kdekoliv. Věděli jste ale, že tato činnost může být daleko zábavnější, než doposud?

Dopomůže vám k tomu selfie tyč s tlačítkem. Nenápadné, malé a skládací příslušenství, které si pohodlně uložíte do kapsy a roztáhnete během několika vteřin. Poté si uděláte se selfie tyčí s tlačítkem nezapomenutelnou a originální skupinovou fotografii s přáteli nebo s překrásným panoramatem v zádech.

Usnadněte si práci s mobilním telefonem

Není to samozřejmě jenom propracovaná selfie tyč, s níž si budete užívat kreativního a všestranného focení. Z pohledu nápaditého příslušenství k mobilním telefonům je toho na výběr více, než dost. Tak například držák na mobilní telefon do auta.

Nejde však o žádnou klasickou, velkou a nepraktickou konstrukci. Na mysli máme miniaturní magnetický držák mobilu, s pomocí něhož přichytíte telefon jednou rukou a bez jakékoliv námahy. Elegantní a důmyslný způsob, jak si mobilní telefon při jízdě odložit v autě, popřípadě z něj udělat účinnou navigaci.

K výhodám tohoto řešení patří určitě možnost otočení o 360 °. Součástí balení je navíc destička, jíž si připevníte k telefonu.

Slyšeli jste o bezdrátovém nabíjení?

Dvěma výše uvedenými doplňky náš výčet bezpochyby nekončí. Pomyslnou třešničkou na závěr je bezdrátové nabíjení pro mobilní telefony s technologií Qi Wireless. Nenápadná a oku lahodící destička zapojená do napájecí sítě, na níž položíte mobil, a ten se nabíjí.

Jestliže máte zájem o tyto moderní výdobytky současné doby, pak neváhejte a navštivte specializovaný internetový e-shop JistýKup.cz, kde se všeho domůžete za bezkonkurenční pořizovací ceny. Využijte maximální potenciál svého mobilního telefonu a nebraňte se pokrokovému příslušenství.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace