Užijte si září v Europarku

14.09.2016

Báječné místo pro nákupy v Praze?

Nadčasové a moderní místo pro nákupy v Praze je nákupní centrum Europark Štěrboholy v Praze. Nabízí útulné prostředí, nepřeberných možností, Vy a Vaše ratolesti se jednoduše pobavíte. Vše na jednom místě, pohodlně a nenuceně, užívejte si tu pohodu s námi. Každý člen se zabaví.

Obchodní centrum Europark Vás zve na bleší trh

Obchodní centrum Europark Štěrboholy je skvělé obchodní centrum, které pro Vás chystá speciální bleší trh, a to již 17.9.2016. Trh je oblíbené místo pro všechny děti do 14 let věku. Každé dítě si může prodávat své hračky a doplňky za ceny, které se samo určí. Pojďte si vychutnat tento den, kdy se pobavíte a ještě si vyděláte nějaké korunky. Potřebujete si nakoupit v klidu a pohodlně v Praze a přitom se musíte věnovat svým milovaným ratolestem? Jak toto dilema vyřešit? Jistě oceníte obchodní centrum Europark, které nabízí nedělní divadélka pro děti, užijí si ho všichni i milovníci divadla. Každou neděli nechte Vaše děti si užívat nákupy s Vámi. Vždy v 11, 14 a 16 hod je pro ně připraven zábavný program plný pohádek, zpívání a her.

Obchodní centrum Europark - vždy něco navíc pro Vás

Obchodní centrum Europark Štěrboholy poskytuje vždy něco navíc, a proto se vydejte za námi, každý den si užijte výjimečný zážitek, vždy je co objevovat, vezměte celou rodinu a přátelé, moc rádi s Vámi budeme trávit každý den, příjemné nákupy, velký prostor, doprava zdarma a spousta obchodů, co čekají jen na Vás, Vaše děti si také vyhrají. Nenechte si ujít každý šťastný moment Vašeho života a my Vám k němu rádi pomáháme. Těšíme se na Vás.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace