Aký je recept na skutočnú lásku?

14.02.2017

Je váš vzťah zdravý? Hádate sa často alebo naopak sa nehádate takmer vôbec? Je to normálne? Ste schopní sa zniesť v jednej spoločnej miestnosti i napriek citeľnému napätiu medzi vami? A že to napätie nie je zrovna sexuálne? Je viac ako isté, že to, čo ste dlho budovali sa pomaly ale iste rozpadá. Ste ochotní tomu zabrániť alebo tomu chcete nečinne prihliadať?

Niekto si hľadá odbornú pomoc v podaní partnerskej poradne, iní sa snažia riešiť veci sami. Základom zvládnutia krízy vo vzťahu je robiť veci spolu. Nič nevyriešite, ak sa jeden z vás zmení a ten druhý bude robiť stále tie isté chyby dookola. Chybiť je ľudské, ale nie každý deň v týždni s tým istým výsledkom. Ľudské je učiť sa, byť tolerantný a ústretový. Nie arogantný a sebecký. Naučme sa vedieť ustúpiť a priznať si chybu. Ukážte si ako vám na sebe záleží.

Ako často si hovoríte „ľúbim ťa“ alebo „milujem ťa“? Nie tak často? Potom váš vzťah potrebuje zmenu. Dajte si spoločný cieľ. Raz do týždňa spolu niečo podniknite. Samozrejme počas pracovných dní pre vás môže byť náročné nájsť si na seba čas. Zamerajte sa preto na víkendy. A nebojte sa to trochu okoreniť. Skúste trochu romantiky.Objavte v sebe Adonisa a Venušu, bohov lásky. Buďte neodolateľní, alebo sa o to aspoň pokúste.

Jeden romantický víkend, jeden pobyt pre vás dvoch môže zmeniť vaše vnímanie vzťahu. Prebuďte vo vás lásku, oheň, vášeň. Keď sa odhodláte k tomuto kroku, tak dokážete prekonať mnohé. Dôležité je len začať a vniesť vďaka tomu trochu svetla do vášho milostného života.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace