Luxusná romantika pre všetkých

23.03.2017

Romantický pobyt v očiach každého šťastne zamilovaného páru vyzerá inak ako by ste si mohli myslieť. A luxusné ubytovanie dokonca vo viacerých prípadoch nehrá vôbec hlavnú rolu. Dôležité je niekedy len to miesto, kam sa spolu vyberiete. Dôležitá je destinácia.

V opojení lásky si nevšímate nepotrebné veci. Keď ste spolu len vy dvaja, čo viac vám môže chýbať? Všetko je ideálne. Hladina vody v bazéne sa mihotá ako deka posypaná diamantmi. Vírivka zo seba chrlí strieborné perly. Výhľad z okna vašej hotelovej izby je priam kráľovský. Tráva v parku sa zdá pod vašimi nohami dokonalo mäkká ako sladké marshmallow. Jedlo od šéfkuchára sa vám rozplýva na jazyku ako jedna báseň. Ste v opojení.

Sú však miesta, kde napriek tomu, že aj keď nie ste zamilovaní, aj tak sa tam budete cítiť ako v rozprávke. Jednoducho miesta, kde všetko funguje ako švajčiarske hodinky. A to, čo sa vám pred chvíľou zdalo skreslene popísané, stane sa skutočnosťou. Kto by nechcel stráviť kvalitný čas v okolí wellness Senica s niekým milovaným alebo pokojne i sám/sama? Len si to predstavte. Prídete do vašej destinácie, kde vás privíta príjemná recepčná. O pár minút na to sa zjavíte už vo svojej izbe. Na to ste zrazu v saune. Nič nevidíte. Relaxujete. Zrazu vás po parení sa v saune preberie studená voda. Vaše zmysli ožijú. Následne ležíte na masérskom stolíku a necháte sa unášať nervovými ukončeniami, ktoré sa uvoľňujú pod rukami profesionála. Teraz ste v spoločnosti a popíjate červené vínko. Luxusná romantika, ktorú si zamiluje každý.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace