Tipér od Pardubic: Tajemný sázkařský mág nebo pomatenec?

25.04.2013

Ačkoli nesázím, narazil jsem při svém brouzdání Internetem na stránky Narocni.cz. Ze zvědavosti jsem je prolistoval. Zaujaly mě svým tahem na branky a poctivým přístupem. Už více než rok tam autor dává každý den alespoň jeden tip na fotbal. Jeho výsledky nejsou nijak oslnivé. Co tím sleduje? 

Web je téměř bez reklam, veškerý obsah je k dispozici pro každého zdarma. Hlava mi nebere, jaký prospěch může provozovatel z této jistě časové velmi náročné aktivity mít. Proto zkouším kontaktovat autora. 

Nakonec došlo i na osobní setkání. Navštívil jsem ho při jedné ze svých cest v malé vesnici poblíž Pardubic, kde bydlí. Pod příslibem anonymity souhlasil s krátkým rozhovorem. 

Nedaří se Ti, přesto tvrdohlavě pokračuješ. Proč? 

Máš pravdu, celkově to není žádná sláva. První testovací verze mého systému skončila velkou ztrátou. Ale druhá verze spuštěná 10. dubna 2012 zhodnotila bank o více než 57 procent.

Letošní duben nic moc, ne? 

Jde mi o dlouhodobý profit, takovým výkyvům se nelze vyhnout. 

Ovšem také hrozí, že o všechno přijdeš?

To hrozí při investování kamkoli. 

Ale tady jde o sázení. Chceš to snad srovnávat s obchodováním na burze?

Rizika jsou vzhledem k předpokládanému profitu únosná. Mnohé sázkové kanceláře vyplácejí u konkrétního zápasu 97 % vkladů, někdy se vyskytne i příležitost s ještě menší marží. Sázkovka tak vlastně za provizi zprostředkuje propojení tipujících s různými názory. 

Proč tipy zveřejňuješ? Kolik Ti stránky vydělávají peněz?

Popravdě? Nula celá nula nula nic (úsměv). Do reklamy ani prodeje tipů se mi nechce. Doufám, že mi lidé dobrovolně sami něco dají, pokud se bude dařit. 

Díky za rozhovor.

Resumé

Přiznám se, nejsem z toho, co jsem slyšel, příliš moudrý. Mluvil jsem s pomateným snílkem, který doufá ve štěstí a žije ve světě, kde návštěvníci webů platí, přestože nemusí? Nevím. Třeba se časem na stránkách Narocni.cz objeví odpověď.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace