Dárek pro neteř

29.04.2013

Moje sestra Hanka má osmiletou dcerku Viktorku. Žijí samy pro sebe. Jakmile se její ex přítel dozvěděl, že je Hanka těhotná, zmizel neznámo kde. Viktorka má svou mámu velice ráda, ale závidí kamarádkám tatínka.  Kolikrát jsem Hance říkala, ať si najde chlapa, že bude mít život hezčí, ale ona se bojí, že nebude mít Viktorku dostatečně rád. Rodiče se kvůli tomu taky trápí.

Viktorka bude mít osmé narozeniny.  Zatím vlastní děti nemám, a to je asi důvod, že jsem k Viktorce velmi přilnula. Je to má milovaná neteřinka. Doma jsem si sedla k počítači a na www.az-darky jsem hledala vhodný dárek pro Viktorku.  Nakupuji v tomto eshopu, protože si potrpím na originální dárky a nakupování je pohodlné a příjemné. Viktorce jsem koupila Magické natáčky. Od pěti let Viktorka touží po lokýnkách, přitom její vlásky jsou rovné.

Holky se snažily, měly na stole barevné jednohubky a chlebíčky.  Viktorka mámě se vším pomáhá a jednohubky zvládne úplně sama.  Hanka otevřela rychlé špunty, připily jsme si s Viktorkou a daly jí dárky k narozeninám. Jakmile Viktorka uviděla natáčky, zavýskla a hned chtěla, ať jí natočíme vlasy. Hanka nám nalila víno a hrály jsme si na kadeřnice.  Viktorka byla natěšená a nedočkavá, jak bude vypadat. Když jsme jí natáčky sundaly, běžela se podívat do zrcadla a výskala nadšením. Samozřejmě chtěla jít hned ven, aby ji viděly kamarádky. Těšilo mě, jak málo stačí, aby bylo dítě šťastné. Proto taky vybírám netradiční dárky, o kterých vím, že určitě potěší.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace