Luxusní šperky z přírody

09.06.2013

Ariki znamená v Maorštině nejkrásnější, což bezpochyby naše šperky jsou. Arikishop je jedinný internetový obchod v ČR, který nabízí tyto luxusní přírodní šperky v takových kvalitách jako měli kdysi Maorové. Ariki se vyrábějí ručně na Novém Zélandu z jakostních tříd I a II a to jak z perletí, tak z nefritu. Perleť i nefrit jsou zasazeny v kvalitním zlatnickém kovu na který je naneseno plátováním 8mikronů zlata nebo vzácného paládia. Výrobky nečernají a zachovávají si krásný vzhled po dlouhé roky.

Sortiment je bohatý, více než 300ks máme skladem. Nabízíme manžetové knoflíčky, které když umístíte na košili, jistě neuniknou pozornosti. Kravatové spony dokáží oživit každou obchodní schůzku.

Prsteny na Vašich rukou upoutají pozornost kolemjdoucích, přívěšky a náušnice  patří mezi nejdůležitější detaily na těle. Náhrdelníkem ozdobená Vaše těla, při slavnostních příležitostech okouzlí nejednoho muže.
Cenová politika je velmi schůdná, vybere si opravdu každý. Ceny se pohybují od 600,- do 4500,- za nejdražší sestavy.

Ariki znamená nejkrásnější a to Vy s našimi šperky budete. Využijte naší ojedinělé akce, kdy při nákupu dostanete jako dárek prsten za 569,-Kč zdarma. Při odběru většího množství výrobků, Vám samozřejmě poskytneme další slevy. Pokud vlastníte obchod nebo by jste chtěli naše ariki prodávat, stačí nás kontaktovat. Snažíme se aby v každém městě byl jen jeden obchodník s našim zbožím a pomáháme tak držet určitou exkluzivitu. Výhodné podmínky prodeje pro naše partnery jistě v těchto nelechkých dobách oceníte.

Bohužel i ariki se setkávají s plagiáty, které poškozují dobré jméno těchto skvostných výrobků.

Originální šperk ariki poznáte především podle lesků a dotažených detailů. Kupujte kvalitu a požadujte pouze originální šperky ariki.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace