Bio matrace regeneruje organismus a léčí rakovinu

13.06.2013

Bio matrace je nový způsob léčby rakoviny, regeneruje organismus, pomáhá při detoxikaci i po operačních zákrocích uzdravovat organismus a navrací mu síly. Bio matrace, neboli Bio-Mat dokáže zajistit plnohodnotně zdravý spánek, zároveň však léčí a celkově regeneruje organismus. Přírodní Bio Matrace je schválenou zdravotní pomůckou dopomáhajíc regeneraci organismu. 

Nová technologie přírodní Bio Matrace kombinuje příznivé účinky tří přírodních drojů:

  1. Dlouhovlnného infračerveného záření o vlnové délce 8 až 12 mikronů.
  2. Elektricky nabitých aniontů.
  3. Krystalů přírodního ametystu pro jejich uklidňující účinek a schopnost zesilovat frekvenci infračerveného záření až nad 30 mHz.

Biomat představuje pokročilou termoterapii pomocí světla v daleké infračervené oblasti, které proniká tělem do hloubky 15cm. Biomat pomáhá obnovit homeostázi prostřednictvím zlepšení teploty tělesného jádra.

Biomatrace má tři hlavní teplotní nastavení:

Nízká teplota (zelená) 35 C - 40 C, optimální nastavení pro celonoční vystavení léčebným účinkům záporných iontů.

Střední teplota (žlutá) 41 C - 60 C, ideální doplněk akupunktury, masážní terapie, prevence onemocnění a relaxace.

Vysoká teplota (červená) 61 C - 70 C, toto nastavení představuje saunu s dalekým infračerveným zářením! Rychlá a hloubková detoxikace, úleva od bolesti a uvolnění svalů, první pomoc při omrzlinách a rehabilitace po sportu.

Biomatrace je úspěšná při boji s rakovinou

Termoterapie Bio-Mat stimuluje aktivitu enzymů. Při zvýšení teploty tělesného jádra o 1°C dochází k nárůstu aktivity enzymů až o 40%. Při vystavení vysokým teplotám začnou všechny zdravé buňky produkovat HSP, tedy protein teplotního šoku , který je hlavním prvkem v boji proti rakovině. Termoterapie Biomat dále zvyšuje produkci „endorfinu“ a stimuluje imunitní systém a aktivitu „T-buněk“ a NK-buněk (tzv. „přirozených zabíječů“).

Bio-Mat je možno použít také pro zlepšení krevního oběhu a regulaci tělesné teploty u pacientů ležících na lůžku po úrazech, operacích či ochrnutí, nebo jako doplněk jakékoliv jiné terapie.

Nejnovější články

Ochrana proti komárům

Komáři jsou v České republice poměrně častým problémem, zejména v letních měsících. Jejich přítomnost může být velmi...
05.09.2024

Ideální snídaně pro sportovce: Klíč k maximálnímu výkonu

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne, a to zejména pro sportovce, kteří potřebují dostatečnou energii a živiny pro...
22.05.2024

Navštivte nás na FB

Chcete mít odkaz na váš web na Facebooku?


Chcete publikovat článek?

Pro publikování vašeho článku využijte kontaktní formulář, kde se dozvíte i cenu za zveřejnění.


Magazín o bydlení

Navštivnte magazín zaměřený výhradě na bydlení, architekturu a stavebnictví. I zde je možnost publikování vašeho článku.




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace